nederlands + nieuws  
  projecten 2.12
    + 1.12  
    5.11  
    3.11  
    2.11  
    +1.11  
    +7.10  
    + 6.10  
    +5.10  
    + 4.10  
    + 2.10  
    + 1.10  
    + 4.09  
    + 1.09  
    + 5.08  
    + 4.08  
    3.08
locatie
cliënt
etten - leur
particulier
   
info In de wijk de Keen ligt een prachtig groot kavel met dito woonhuis. Het oorspronkelijk ontwerp dateert uit 1997. Het bestaande woonhuis is 350m2 groot. Het merendeel van het woonprogramma bevindt zich op de begane grond, uitgezonderd twee slaapkamers. De woonkamer is georiƫnteerd op de tuin en oplopend dubbel hoog. Om aan de wensen van de huidige eigenaars te voldoen zijn wonen en werken opnieuw gedefinieerd en is extra ruimte aan het woonhuis toegevoegd. Deze ruimte is verdiept aangelegd om het uitzicht vanuit de woonkamer op de tuin vrij te houden. Om dit beeld te versterken is de ruimte volledig vrij van constructie gehouden. De constructie is als een groot frame over de ruimte geplaatst. Tegen de onderzijde van de constructie is het glasdak gemonteerd. Het dak bestaat uit samengestelde gefigureerde glasplaten en is tevens plafond. Onder dit glasdak zijn woon- en werkruimte en het terras geplaatst.
   
afgerond 2009
    + 1.08  
    + 9.07  
    + 7.07  
    + 6.07  
    + 9.06  
    + 2.04  
    + 1.04  
    + 1.02  
    + 1.00  
  + bureau    
  + info