nederlands + nieuws  
  projecten 2.12
    + 1.12  
    5.11  
    3.11  
    2.11  
    +1.11  
    +7.10  
    + 6.10  
    +5.10  
    + 4.10  
    + 2.10  
    + 1.10  
    + 4.09  
    + 1.09  
    + 5.08  
    + 4.08  
    + 3.08  
    + 1.08  
    9.07
locatie
cliënt
etten - leur
particulier
   
info Binnen de bestaande woning, ontworpen voor een ouder echtpaar, zijn alle leefruimten gesitueerd op begane grond niveau. De verdiepingsvloer werd ingericht als logeerruimte. Om aan de wensen van de huidige eigenaars te beantwoorden zijn wonen en werken opnieuw gedefinieerd en ruimtelijk gescheiden. In de tuin, 'vrij' van de woning, is een zelfstandige werkruimte met logeerkamer voorzien. . De draagstructuur is aan de buitenzijde geplaatst, de beide langsgevels bestaan geheel uit glas. Door deze opbouw ontstaat een transparant volume en blijft het doorzicht vanuit de woning naar de weilanden behouden.
   
ontwerp 2007
    + 7.07  
    + 6.07  
    + 2.04  
    + 1.04  
    + 1.02  
    + 1.00  
  + bureau    
  + info