nederlands + nieuws  
  projecten 2.12
    + 1.12  
    5.11  
    3.11  
    2.11  
    +1.11  
    +7.10  
    + 6.10  
    +5.10  
    + 4.10  
    + 2.10  
    + 1.10  
    + 4.09  
    + 1.09  
    + 5.08  
    + 4.08  
    + 3.08  
    + 1.08  
    + 9.07  
    + 7.07  
    + 6.07  
    5.07
locatie
cliënt
son
g. van der heijden
   
info De vraag om het bestaande bedrijfspand aan de Ekkersrijt uit te breiden met een entree en eventueel kantoorruimte heeft geleid tot een rigoureuze aanpak. Een nieuwe entree van 26m1. Voor de bestaande bakstenen gevel is over de volledige kavelbreedte een glazen scherm geplaatst. Het scherm organiseert alle functionele eisen die worden gesteld aan een moderne slagerij. Een uiterst heldere ingreep. Om het directe zonlicht te temperen worden op het dak plantenbakken met vegetatie aangebracht; Door de vegetatie over de gevel te laten groeien zorgt het ervoor dat het meest hinderlijke zonlicht wordt gefilterd en tevens een prachtig schouwspel oplevert. De representatie van de slagerij is open en gedistingeerd.
   
ontwerp 2008
    + 4.07  
    + 2.04  
    + 1.04  
    + 1.02  
    + 1.00  
  + bureau    
  + info