nederlands + nieuws  
  projecten 2.12
    + 1.12  
    5.11  
    3.11  
    2.11  
    +1.11  
    +7.10  
    + 6.10  
    +5.10  
    + 4.10  
    + 2.10  
    + 1.10  
    + 4.09  
    + 1.09  
    + 5.08  
    + 4.08  
    + 3.08  
    + 1.08  
    + 9.07  
    + 7.07  
    + 6.07  
    9.06
locatie
cliënt
overijse, belgië
j. nuijten, y. jongmans
   
info Om het effectieve woonoppervlak te vergroten is de lage zolder omgebouwd en als hoofdslaapkamer bij de woning betrokken. De bestaande kap is deels weggehaald en vervangen door een geprefabriceerde, metalen vleugel.  De programmaonderdelen zijn over de lengte van de verdieping georganiseerd: slaapkamer, garderobe, werkruimte en badkamer.  Vanuit deze ruimten heeft men uitzicht over het achterliggende heuvellandschap.
   
ontwerp 2007
    2.04  
    1.04  
    1.02  
    1.00  
  bureau    
  info