nederlands + nieuws  
  projecten 2.12
    + 1.12  
    5.11  
    3.11  
    2.11  
    +1.11  
    +7.10  
    + 6.10  
    +5.10  
    + 4.10  
    + 2.10  
    1.10
locatie
cliënt
geldrop
t. langenberg, c. hanekamp
   
info het interieur van een woonhuis in Geldrop (bureau van der Broek en Bakema, 1964) is gemoderniseerd met behoud van het oorspronkelijke karakter.
De ingrepen zijn terughoudend maar zorgvuldig, zo is de badkamer en het toilet uitgevoerd in Corian met een zwarte tegelvloer evenals de vloeren van de hal en keuken op de begane grond. Het sanitair is van Antonio Citterio van Keramag. De openhaard is van Stuv naar een ontwerp van boonstra - van kruysbergen architecten. De tuin wordt uitgevoerd naar een ontwerp van Katie Tedder.
   
afgerond 2010
    4.09  
    + 1.09  
    + 5.08  
    + 4.08  
    + 3.08  
    + 1.08  
    + 9.07  
    + 7.07  
    + 6.07  
    + 2.04  
    + 1.04  
    + 1.02  
    + 1.00  
  + bureau    
  + info